Pizza cu blat de conopida

Pizza? Hmmm....căldut, dar nu chiar fierbinte. Sau, mă rog, e bună și fierbinte, dar nu e doar pizza, ci pizza cu blat de conopidă!
Cum? Vreți să vă spunem rețeta? E foarte simplă!

O căpățână de conopidă se rupe în buchețele mici și se gătește 10-15 minute la aburi. Apoi se pune la blender și se mărunțește.
Pregătiți o tava rotundă de pizza, o acoperiți cu hârtie de copt. Încălziți cuptorul la 180-200 de grade Celsius. Amestecați conopida cu parmezan (cam 50-75 gr). mozzarella rasa (100 gr) și puțină brânză cu mucegai, dacă vă place aroma. Un praf de piper e iarăși bun. Apoi turnați amestecul în tavă și aplatizați-l cu o spatulă. Adăugați la alegere: ciuperci, șuncă, rondele de roșii și de măsline, feliuțe de salam.
Dați la cuptor pentru 15-20 minute. Răbdați. Poftă bună!

Inapoi la articole