Ingrediente:
8 napi mijlocii
3 cepe medii
ulei de măsline
1 cub de supa de legume/pui
pudră de chimen și / sau semințe
praf de curry
100 g migdale feliate
o mână de stafide
2 linguri de amidon de porumb
Cojiți napii și tăiați-i în sferturi.
Preparati supa conform instructiunilor
Tocați mărunt ceapa care apoi se caleste pana devine translucidă, apoi turnați 4-5 linguri de supa de legume/pui și adăugați napii.
Se acoperă și se fierbe 5 minute. Se presara cu chimen si pudra de curry. Adăugați încă 3 - 4 linguri de supă și amestecați totul, fierbând câteva minute.
Adăugați stafidele, supa rămasă și câteva semințe de chimen.
Se fierbe la foc foarte mic timp de 40 de minute. Cu 10 minute înainte de sfârșitul gătitului, diluați amidonul de porumb cu puțină apă și turnați în tigaie. Amestecați bine apoi presarărati migdalele fulgi și mai dati intr-un clocot si luati de pe foc.
Minunea este gata!