Napi in stil oriental

Ingrediente:

  • 8 napi mijlocii

  • 3 cepe medii

  • ulei de măsline

  • 1 cub de supa de legume/pui

  • pudră de chimen și / sau semințe

  • praf de curry

  • 100 g migdale feliate

  • o mână de stafide

  • 2 linguri de amidon de porumb

Cojiți napii și tăiați-i în sferturi.

Preparati supa conform instructiunilor

Tocați mărunt ceapa care apoi se caleste pana devine translucidă, apoi turnați 4-5 linguri de supa de legume/pui și adăugați napii.

Se acoperă și se fierbe 5 minute. Se presara cu chimen si pudra de curry. Adăugați încă 3 - 4 linguri de supă și amestecați totul, fierbând câteva minute.

Adăugați stafidele, supa rămasă și câteva semințe de chimen.

Se fierbe la foc foarte mic timp de 40 de minute. Cu 10 minute înainte de sfârșitul gătitului, diluați amidonul de porumb cu puțină apă și turnați în tigaie. Amestecați bine apoi presarărati migdalele fulgi și mai dati intr-un clocot si luati de pe foc.

Minunea este gata!

Inapoi la articole