Dovlecei umpluti cu piept de pui si legume

Dovleceii se scobesc cu o lingura astfel incat sa facem loc viitoarei umpluturi si se pun la cuptor pentru 15-20 de minute, dupa ce in prealabil au fost unsi cu un pic de ulei, sare si piper.

Intre timp, miezul scobit se pune intr-o tigaie impreuna cu un pic de ulei, o ceapa si un catel de usturoi preferabil dat prin razatoare si se amesteca 4-5 minute.

Se adauga pieptul de pui taiat cubulete , sare piper, boia (dulce sau iute dupa preferinte)  si se amesteca pana se albesc bucatelele de pui.

Dupa ce puiul este facut se adauga ce legume aveti prin casa. Noi am pus un pic de fasole verde, porumb, ardei gras si un sos de rosii.

Se amesteca inca 4-5 minute, dupa care se scoate de pe foc, se scot si dovleceii din cuptor si se umple fiecare dintre ei cu o lingura. 

Se rade cas afumat deasupra fiecaruia si se pune la cuptor pentru inca 15 minute.

Un deliciu!

 

Inapoi la articole