Biscuiți cu unt de alune și fructe de sezon

Cele mai grele ore de peste zi sunt pe la 10-11 dimineața și pe la 4-5 la amiază...atunci cînd nu-i timpul pentru masă, dar ai chef de o gustare.

Mai ales de când #StămAcasă, parcă orele astea s-au înmulțit. Dar avem noi ac de cojocul poftelor!

Și ca să nu fie nevoie să ne schimbăm toată garderoba cu 2 numere mai mari când se termină izolarea, am găsit o soluție gustoasă , sănătoasă și sățioasă.

Aveți nevoie de: biscuiți sau crackers nesărați, un măr, 10 căpșune (e plin de ele în piață!) și o lingură de unt de alune de pădure.

Eventual și puțină miere, dacă vă place gustul ceva mai dulce.

Spălați fructele, scoateți cotorul mărului cu un cuțitaș ascuțit, apoi feliați-l. Tăiați și căpșunele. Ungeți biscuiții sau crackerșii cu unt de alune, așezați feliile de fructe.

Acum e momentul să puneți un pic de miere, pentru gust și aspect. Dacă vreți să fie și mai dietetică gustarea, puteți renunța la biscuiți, iar untul de alune merge direct pe feliile de măr.

Deasupra, puteți orna cu câțiva fulgi de ovăz crocanți. Succes garantat, indiferent cât de foame v-ar fi!

Inapoi la articole